Partnerprogramma’s

Clipper kiest bewust voor partnership, want we vinden het fijn om een prettige en persoonlijke relatie met je op te bouwen; transparant, eerlijk en intensief. ‘Selling together!’ is onze gezamenlijke kracht.

Een partner zijn betekent veel meer dan een order plaatsen of verwerken. Partner zijn betekent dat we graag een extra stap voor je zetten en met je meedenken. Wij vinden samenwerking, flexibiliteit en pro-actieve ondersteuning van jouw marketingactiviteiten ontzettend belangrijk. ‘Selling together!’ betekent de krachten bundelen, elkaar versterken en samen streven naar groeiende verkoopresultaten en continue ontwikkeling. Onze partner staat daarbij altijd centraal.

Wat zijn de voordelen voor jou als partner?
• Aantrekkelijke kortingen en privileges
• Gebruiksvriendelijke site
• Vaste contactpersoon
• Een eigen Clipper account

Welke partner word jij?
Clipper wil graag met jou samenwerken. Daarom bieden wij jou een partnerprogramma aan dat afgestemd is op de intensiteit van onze samenwerking. Wij bieden drie programma’s aan; je start als Business Partner en kunt doorgroeien naar Premium Partner en Executive Partner. Jouw omzetontwikkeling kun je altijd op de voet volgen.

Jouw loyaliteit wordt direct beloond
Aan het begin van elk kalenderjaar word je opnieuw ingedeeld in een voor jouw geldend partnerprogramma. Stijgt jouw omzet bij Clipper, dan worden jouw voordelen per direct groter. En van terugval gedurende het lopende kalenderjaar is geen sprake. Jij bent loyaal aan ons en wij zijn loyaal aan jou. Ook dat verstaan wij onder partnership.

Ga jij voor een toegankelijke en eerlijke leverancier die niet van poespas houdt? Schrijf je dan in als partner en profiteer van aantrekkelijke kortingen. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

INSCHRIJFFORMULIER

Een wachtwoord moet uit minimaal zeven karakters bestaan, waaronder tenminste 1 cijfer en 1 letter. Spaties zijn niet toegestaan.

Deze velden zijn verplicht.

Hierbij ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement van Plato Group B.V.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

T: 0492 530 230 (bereikbaar tussen 8.00 en 17.00)

LogoTool