Partner worden

Een partner zijn betekent veel meer dan een order plaatsen of verwerken. Partner zijn betekent dat we graag een extra stap voor je zetten en met je meedenken. Wij vinden samenwerking, flexibiliteit en pro-actieve ondersteuning van jouw marketingactiviteiten ontzettend belangrijk. ‘Selling together!’ betekent de krachten bundelen, elkaar versterken en samen streven naar groeiende verkoopresultaten en continue ontwikkeling. Onze partner staat daarbij altijd centraal.

Wat zijn de voordelen voor jou als partner?
• Aantrekkelijke kortingen en privileges
• Gebruiksvriendelijke site
• Vaste contactpersoon
• Een eigen Clipper account

Jouw loyaliteit wordt direct beloond
Natuurlijk bieden wij je competitieve bruto advies verkoopprijzen voor producten en scherpe netto opdrukprijzen aan. Onze prijsafspraken zijn afgestemd op de intensiteit van onze samenwerking. Jij bent loyaal aan ons en wij zijn loyaal aan jou. Ook dat verstaan wij onder partnership.

Ga jij voor een toegankelijke en eerlijke leverancier die niet van poespas houdt? Schrijf je dan in als partner en profiteer van aantrekkelijke kortingen. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

INSCHRIJFFORMULIER

Een wachtwoord moet uit minimaal zeven karakters bestaan, waaronder tenminste 1 cijfer en 1 letter. Spaties zijn niet toegestaan.

Deze velden zijn verplicht.

Hierbij ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement van Plato Group B.V.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

T: 0492 530 230 (bereikbaar tussen 8.00 en 17.00)

LogoTool