Bestelinformatie

Je gaat relatiegeschenken of promotionele producten met opdruk bestellen. Wat moet je weten?

Wij zetten de belangrijkste informatie voor je op een rijtje. Wil je uitgebreide informatie klik dan op de betreffende links of neem contact met ons op.

Bestelwijze 

Je bestelt heel eenvoudig jouw producten met of zonder opdruk in onze webshop, per e-mail of telefonisch.

Kleuren en lettertypes

Bij opdrachten met standaardlettertypes, gelieve de letter van het gewenste lettertype (zie tabel standaardlettertypes) en de gewenste drukkleur aangeven. Indien je een andere dan de standaarddrukkleur wenst geef dan de juiste PMS-kleur aan, zodat wij deze kleur kunnen benaderen.

CLIPPER:/NEW_Font_colour_white-label-NL.png

Orderbevestiging

Binnen 24 uur na ontvangst van jouw opdracht, ontvang je een orderbevestiging met drukproef. Wij vragen je deze nauwkeurig te controleren en bij eventuele onjuistheden contact met ons op te nemen.

Minimale afname en ordertoeslag

Er geldt geen minimale afname. Voor elk product geldt dat je altijd het gewenste aantal kunt afnemen. Het is mogelijk dat wij een ordertoeslag doorberekenen bij een lage orderwaarde.

Leveringsvoorwaarden

Je kunt digitaal onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden lezen. Op aanvraag zenden wij jou graag een kopie toe. Leveringen zijn inclusief verpakking, exclusief btw en verzendkosten. Betaling binnen 14 dagen, de uiterste krediettermijn is 30 dagen na factuurdatum. Eventuele model- en prijswijzigingen, kleurafwijkingen, kennelijke drukfouten en wettelijke heffingen voorbehouden.

Meer- of minderlevering

Ondanks onze zorgvuldige processen kan het voorkomen dat er teveel of te weinig uitgeleverd wordt. Dit blijft altijd beperkt tot 4%.

Levertijden

De levertijd gaat in na akkoord van je drukproef. Deze levertijd wordt in overleg met jou bepaald en is exclusief transporttijd vanaf ons distributiecentrum. De gemiddelde verzendtijd voor pakketten en palletzendingen bedraagt 1 à 2 werkdagen. Indien voor 12.00 uur besteld, worden producten zonder opdruk en samples nog dezelfde dag verzonden. Wil je jouw bedrukte producten met spoed ontvangen? Onze Express Service biedt uitkomst.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

T: 0492 530 230 (bereikbaar tussen 8.00 en 17.00)

LogoTool