Laatste nieuws

 • Clipper en Care Plus® slaan de handen ineen. Clipper start met de introductie en verkoop van producten van Care Plus® in de promotionele artikelen branche. Lees ons volledige persbericht

  Clipper en Care Plus® slaan de handen ineen: omdat alleen het beste goed genoeg is

  Met plezier en trots kondigen Clipper en Care Plus® een samenwerking aan. Care Plus® is met bijna 30 jaar ervaring dé specialist op het gebied van gezond en veilig reizen. De vraag naar handgel als promotioneel product is momenteel enorm, en die vraag staat aan het begin van een partnership tussen beide partijen. Clipper start met de introductie en verkoop van producten van Care Plus® in de promotionele artikelen branche. Een perfecte match.

  Met veel zorg en toewijding ontwikkelt Care Plus® effectieve en verantwoorde producten en hulpmiddelen die betrekking hebben op gezondheid, voor zowel thuisgebruik als op reis. Een gewaardeerd A-merk dat de registratie en wetgeving op orde heeft voor alle producten. Arnoud Aalbersberg, CEO Care Plus®, verheugt zich op de samenwerking met Clipper. “Voor ons is het een eerste stap in de promotionele branche. Met een betrouwbare, internationale speler als Clipper, zien wij hier enorm veel potentieel voor ons merk.”

  Hygiëne en selfcare zijn prioriteiten die iedereen aangaan. In deze tijd, waarin het coronavirus de gemoederen in de hele wereld bezighoudt, is hygiëne belangrijker dan ooit tevoren. Distributeurs vragen steeds vaker om producten die aansluiten bij de huidige situatie. “We komen hier natuurlijk bijzonder graag aan tegemoet”, aldus Ruben van ’t Loo, Commercial Lead Clipper, “maar zéker nu is alleen het beste goed genoeg, dus we willen kwalitatief hoogwaardige en erkende, geregistreerde producten kunnen leveren. Met een partij als Care Plus® is dat gewaarborgd. Zo kunnen de distributeurs hun klanten op dit gebied het allerbeste aanbieden.”

  Handen wassen en de handen insmeren met een gel staan boven aan de lijst waar het gaat om het voorkomen van besmetting van COVID-19. Hygiëne handgel is een standaardproduct geworden dat voor iedereen, op elk moment van de dag, letterlijk voorhanden moet zijn. “We zijn ervan overtuigd dat dit, ook na de coronacrisis, een populair product blijft dat niet meer uit de promotionele branche weg te denken is”, zegt Van ’t Loo. Niet voor niets is dit het eerste product dat Clipper op gaat nemen; Hand Gel in flacons waarop aan een zijde het logo van Care Plus® prijkt en waar de andere zijde bedrukt kan worden met een eigen logo. Zo maakt de gever zich niet alleen zichtbaar maar laat hij ook een signaal achter: ‘Wij willen jou alleen het allerbeste geven.’ Met de Hygiene Hand Gel van Care Plus is dit zeker het geval. Deze reinigende gel bevat 71,8% alcohol alsook het verzorgende ingrediënt aloë vera. Een perfecte giveaway waar Clipper hoge verwachtingen van heeft.

  Er zijn tal van Care Plus®-producten die zeer goed aansluiten bij de promotionele branche. Uitbreiding van het assortiment met producten van Care Plus® zal dan ook niet lang op zich laten wachten. De eerste producten zijn eind juni door Clipper te leveren, maar kunnen nu al besteld worden.

  Bekijk product >

  www.careplus.eu

  www.careplus-shop.nl

  www.clippergifts.nl

 • Onze nieuwe productcategorie: Care & Protection Bekijk hier

  Onze nieuwe categorie: Care & Protection

 • Nieuw: PopSockets® PopWallet Bekijk hier

  Nieuw: PopSockets® PopWallet

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

T: 0492 530 230 (bereikbaar tussen 8.00 en 17.00)

LogoTool