Missie en visie

Clipper staat voor samen streven naar groeiende verkoopresultaten en continue ontwikkeling waarbij de klant centraal staat! De krachten bundelen en elkaar versterken. Kortom: Selling together!

Selling together!

Wij geloven dat Selling together! relaties bouwt en versterkt.

Clipper wil wereldwijd marktleider worden in het bouwen en versterken van relaties.

Clipper wil graag met jou samenwerken

Clipper communiceert op een transparante en eerlijke manier. Geen verborgen kosten or voorwaarden. Wij kiezen voor open, helder en duidelijk, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

We zijn partners en dat betekent dat we graag een stap extra voor je zetten. Jij bent loyaal aan ons, wij zijn loyaal aan jou. We bieden pro-actieve ondersteuning bij jouw marketingactiviteiten en spelen in op je vragen en wensen. Dat kan omdat je een vaste accountmanager met een vaste back-up toegewezen krijgt. Dat maakt dat we elkaar goed leren kennen en dat is prettig want een goed verstaander heeft maar een half woord nodig.
 
We denken graag mee met jou en je klant en vinden oplossingen waar mogelijk problemen voorzien worden. Selling together! is meer dan een order plaatsen. Selling together! is de krachten bundelen, je ondersteund voelen in je marketingactiviteiten en elkaar versterken.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

T: 0492 530 230 (bereikbaar tussen 8.00 en 17.00)

LogoTool